Appartement in Zuid Spanje

Golf

De “eigen”18-holes golfbaan (pitch and put, par 54) is sedert juni 2012 volledig operationeel onder de naam Bil Bil Golf. Ook is er een driving-range en een plaats om “het putten” te oefenen. Omdat u onze gast bent gelden er sterk gereduceerde prijzen om te kunnen spelen (prijsniveau 2012: € 12 per ronde)

“Apartamento del Golf”

Het appartement is een uitstekende uitvalbasis voor bezoek aan één van de vele golfbanen in de buurt. Onze golfgasten prefereren bij een langer verblijf het gemak, de ruimte en de privacy van het appartement boven “ iedere avond op de hotelkamer”.
De Costa del Sol is nog steeds de golfbestemming bij uitstek. Vanwege het milde klimaat één van de meest aantrekkelijke bestemmingen voor een golfvakantie in Europa. Met meer dan 50 golfbanen is de bijnaam “Costa del Golf” volledig terecht.

Het appartement wordt omringd door de eigen 18-holes par 54-baan “Bil Bil-golf”, die zich mag verheugen in grote belangstelling. De baan is een “ontspannen pitch en put” ronde, ideaal voor beginners en voor gevorderde spelers die hun korte spel willen oefenen. Daarnaast beschikt het complex over een driving-range en een putting-green. Dit alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ook voor golfles kunt u zich melden in het “Bil Bil-clubhuis”

Verder kunt u kiezen uit het grote aanbod hoogwaardige golfbanen, ( zie selectie lijst onderaan). Een paar banen in de directe omgeving brengen wij u speciaal onder de aandacht. Allereerst de prachtige baan van Torrequebrada, slechts 1,5 km van het appartement. Het is een par 72, met een lengte van 6460 meter. Torrequebrada is een echte test voor de amateur-speler en plaatselijk bekend als “The Beast”. Andere zeer mooie en uitdagende banen in de directe omgeving zijn Parador en Guadalhorce.

Meer informatie?

Torrequebrada Golf, Benalmádena
Parador de Golf Malaga, Malaga
Guadalhorce Golf Club, Malaga

Uitgebreide informatie

over het golfen aan de Costa del Sol vind u op onderstaande internetsites.
http://www.costagolfguide.com/
http://www.absoluteaxarquia.com/sport/golf.html
http://www.golf-service.com/book/
Onderstaande internetsite biedt u aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen voor het boeken van greenfees.
http://www.golfinspain.com/golf-courses/costa-del-sol/

En bent u klaar met uw ronde?

Het prachtige Andalusië biedt u nog veel meer. Natuur, cultuur, mooie stranden en goede restaurants. De zon schijnt er het grootste deel van het jaar, zodat u gerust het hele jaar kunt boeken!

Comments are closed.