Appartement in Zuid Spanje

Reisinformatie

Residencial Golf Benalmádena ligt op slechts 15 minuten van de luchthaven van Malaga. Voor degenen die niet willen rijden kunnen wij een “Meet & Greet” service van vliegveld naar appartement (€ 25). Taxi’s zijn talrijk en zijn ongeveer € 20 enkele reis.

U kunt ook vanaf het vliegveld de trein nemen naar Arroyo de le Miel, gevolgd door de bus (lijn 2) of een korte taxirit naar het appartement. Een auto is niet van essentieel belang want de lokale bus-en treindiensten zijn goedkoop en betrouwbaar. Er is een bushalte op 2 minuten lopen van het Appartement. De bus biedt vervoer naar alle plaatselijke stranden, jachthaven, bars, restaurants, casino, golf, Pueblo en Arroyo de la Miel. Om zoveel mogelijk te kunnen zien en genieten van de Costa del Sol raden wij u toch aan een auto te huren.

Hieronder treft u een aantal handige links voor reizen met budget-luchtvaartmaatschappijen en autoverhuur (klik op foto).

De “Costa del Sol” is ongeveer 2,5 uur vliegen van Schiphol Amsterdam. Arenal Golf ligt op slechts 15 autominuten van Malaga luchthaven. Uiteraard kunt u ook naar Malaga vliegen vanaf de (regionale) vliegvelden in Nederland, België of Duitsland.

transavia - Transavia Vluchten vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.
veuling - Vueling Vluchten vanaf Amsterdam.
35_Corendon-logo[1] - Corendon Vluchten vanaf Amsterdam.
ryanair - Ryanair Vluchten vanaf Eindhoven, Maastricht en Weeze (Niederrhein/Dusseldorf)

www.lowcostairlines.nl is een uitstekende zoekmachine die alle budget vliegmaatschappijen weergeeft. Zo kunt u in één oogopslag, vliegvelden, prijzen en data zien.

Er zijn tal van autoverhuur bedrijven bij de luchthaven van Malaga. U kunt ook reserveren via uw vliegmaatschappij. Wij geven de voorkeur aan het gebruik van een zoekmachine, zoals doyouspain.com.  Deze heeft meestal de goedkoopste aanbiedingen.

Benalmádena Costa heeft een treinstation met een directe verbinding tussen de luchthaven en de rest van de Costa del Sol. Tevens is er een goede busverbinding met routes naar Marbella, Puerto Banus, Fuengirola en Gibraltar enz.

Comments are closed.