Appartement in Zuid Spanje

Tivoli World Amusement Park

image028

Pretpark Tivoli (op slechts 2,5 kilometer van het appartement) heeft meer dan 30 attracties en bezienswaardigheden, Flamenco-dansshows, Wild West shows, Live muziek, restaurants, kindershows en Comedy shows.
Het pretpark ligt in Arroyo de la Miel en is ontworpen voor zowel volwassenen als kinderen. Er zijn prachtige tuinen, fonteinen en loopbruggen. Er is ook een markt op vrijdagmorgen.

Het grootste themapark / pretpark aan de Costa del Sol is Tivoli World, in Arroyo de la Miel, in de buurt van Benalmadena. Er zijn een groot aantal shows in elk van de parken thematische gebieden; Western plein – een authentieke reproductie van een Wild West stadje, Andalusische plein – met traditioneel Spaans & Flamenco Spaans ballet, & uiteindelijk Tivolandia. Naast de optredens zijn er meer dan 30 attracties waarvan je kunt genieten, een theater, uitgestrekte tuinen, mini-trein en een Jurassic avontuur.

Tivoli World is geopend van half maart tot eind september. Openingstijden verschillen, afhankelijk van welke maand u bezoekt, maar tijdens het hoogseizoen is geopend van 11 tot 2 uur s’nachts.

Telefoon +34 952 577016

Web: http://www.tivoliworld.es/